Fölgömbkiállításunk szombaton utoljára

2011. március 17. 13:26 - nemzetikonyvtar

Szombaton, március 19-én látható utoljára a „Nyomtatott magyar föld-és éggömbök a kezdetektől napjainkig” című kiállítás. A tárlathoz kapcsolódó március 25-i nyílt nap (tárlatvezetés, múzeumpedagógia) elmarad.

Az Országos Széchényi Könyvtárat az a megtiszteltetés érte, hogy a Polis Nemzetközi Kulturális Egyesület felkérte a „Világ világossága” című kiállítás megrendezésére. Az interaktív kiállítás XVI. BENEDEK PÁPA nemrég kiadott, azonos című interjúkötete alapján született. A sajátos tárlat Elzbieta Woitas lengyel képzőművész alkotásai segítségével mutatja be európai keresztény gyökereit. A Szentszék Magyarországi Nagykövetsége és a Polis közösen kezdeményezte és gondozza a kiállítást, mely elgondolkodtatni kíván Európa lelkének jelenlegi „egészségi állapotáról”.

Megnyitó: 2011. március 25. 17 óra.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetikonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr742747008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása