Felhős éjszaka Zircen - Múzeumok Éjszakája

2011. június 22. 08:30 - nemzetikonyvtar

Június 18-án a Múzeumok Éjszakája első éjszakás kalandja a zirci Reguly Antal Műemlékkönyvtárunkban felemásra sikeredett - mondta el Németh Gábor könyvtárigazgató.

"Az igen népszerű csillagvizsgálós programunk a felhős ég miatt elmaradt. Vendégeink "csak" a város panorámájában gyönyörködhettek, s ez az este 22 és 23 órás időpontban maximum a város fényeit jelentette. Így is közel százan voltak a Vöröstoronyban."

2011. június 24. Múzeumok Éjszakája Budapesten!

Jegyeket már vásárolhattok a beiratkozó pultban! Aki nálunk vált jegyet, ajándék olasz ételkülönlegességgel és egy pohár borral vagy üdítővel várjuk!

zirci Reguly Antal Műemlékkönyvtár
Igazgatói szoba (korábbi felvétel)

"A Zirci Apátság Kincsei - könyvtártörténeti kiállítást este hat és éjjel két óra között 1085 fő tekintette meg, ennek mintegy hetven százaléka zirci, illetve környékbeli lakos volt. Zircen a rendezvény évek óta ingyenes, vendégeink a kiadványainkból vásároltak."

A kiállítás még ezen a héten megtekinthető, a csodálatos díszterem egész nyáron látogatható keddtől vasárnapig, 10-12 óra, és 13-17 óra között.

zirci Reguly Antal Műemlékkönyvtár
Díszterem (korábbi felvétel)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetikonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr963002858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása