Nyolc hónapos félév a könyvtárban

2011. június 06. 11:34 - nemzetikonyvtar

Az elmúlt év azonos időszakához képest 22 százalékkal emelkedett diákolvasóink száma. Szeretnénk megköszönni a bizalmat:

Aki a nyári bezárásig féléves jegyet vált, annak 2012. feburár 4-ig lesz érvényes a jegye

Budapest legszebb olvasó sarkaiban, kellemes hűvösben várjuk olvasóinkat. Százezer kötetes szabadpolcos állományunk mellett minden olvasótermünkben elérhető a wifi, bárki saját laptopján is dolgozhat, pihenésként kölcsönkérhetitek e-book-jaink egyikét.

A kedvezményes beiratkozási lehetőség természetesen minden féléves olvasójeggyel rendelkezőre vonatkozik. Könyvtárunk július 17. és augusztus 22. között zárva tart.

Országos Széchényi Könyvtár: Ezerötszázért diákkal  
 

A féléves olvasójegyek díjai:
teljes árú könyvtárhasználati díj: 3 000 Ft
kedvezményes árú könyvtárhasználati díj: 1 500 Ft

A könyvtár kedvezményes használatára jogosultak:
- a 70 év alatti nyugdíjasok;
- érvényes diákigazolvánnyal rendelkező diákok, hallgatók;
- a regisztrált munkanélküliek, és akik jövedelempótló támogatást kapnak,
- a Budavári cívis kártya tulajdonosai.

A könyvtárba beiratkozhat és olvasójegyet válthat minden 18. életévét betöltött magyar és külföldi állampolgár. Beiratkozhatnak azok a 16. életévüket betöltött középiskolás diákok is, akik a könyvtár gyűjteményének használatát indokolttá tevő országos középiskolai tanulmányi versenyen vesznek részt, és ezt a középiskola igazgatója által aláírt igazolással tanúsítják.
A könyvtárhasználati díj nem tartalmazza a fényképes plasztikkártya előállításának díját, amit csak az első beiratkozáskor kell megtéríteni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetikonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr892953852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása