„Terv és mű” Vaszary János iparművészeti munkái

2011. január 20. 16:12 - nemzetikonyvtar

Az OSZK Plakát- és Kisnyomtatványtára szeretettel vár minden érdeklődőt holnap (január 21.) 16 órára, a Terv és Mű - Vaszary János iparművészeti alkotásai című kiállítás megnyitó ünnepségére.

Országos Széchényi Könyvtár: Vaszary kiállítás

Ezúton is szeretnék köszönetet nyilvánítani:

- Katona Anikó művészettörténésznek, az OSZK Plakát- és Kisnyomtatványtára munkatársának, aki a kiállított eredeti Vaszary pasztelleket tárunkban felfedezte és a kiállítás kurátoraként szép munkát végzett
- Csillag Ildikó restaurátornak, aki a kiállításra kerülő terveket és plakátokat restaurálta, továbbá Érdi Marianne osztályvezetőnek és Horváth Pál restaurátornak, valamint az egész Restauráló és Kötészeti Osztálynak a kiállításhoz nyújtott segítségért
- Török Máténak a képszerkesztői munkálatokért
- Plesznivy Editnek és Bakos Katalin művészettörténészeknek a szakmai segítségért (Magyar Nemzeti Galéria)

További köszönet illeti a Főigazgatóságot, valamint a Gazdasági-, Különgyűjteményi- és Tudományos Igazgatóságokat, hogy lehetővé tették a kiállítás létrejöttét.

Tamási Balázs
osztályvezető
Plakát- és Kisnyomtatványtár

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetikonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr52600399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása