Éjszakai üzenet

2015. július 31. 21:16 - nemzetikonyvtar

Az EMMI, a Magyar Posta és a Bélyegmúzeum által az idei Múzeumok Éjszakáján kezdeményezett „Éjszakai üzenet” című különleges programhoz az Országos Széchényi Könyvtár is kapcsolódott. Ezen az estén 18 órakor útjára indítottak egy szokatlan méretű képeslapot, amely az éjszaka folyamán a főváros összes, a Múzeumok Éjszakáján részt vett múzeumában megfordult.

Hoppál Péter, az EMMI kultúráért felelős államtitkára "az éjszaka üzenetét" tartalmazó óriás képeslapot indít útjára a Múzeumok éjszakája programsorozat egyik rendezvényén a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban 2015. június 20-án. – MTI Fotó: Máthé Zoltán

A múzeumok saját logóikkal ellátott, erre az alkalomra készült bélyeget ragaszthattak fel ünnepélyesen a hatalmas képeslapra. Az extra méretű képeslap végül a Bélyegmúzeumba került, ahol mind a 115 bélyegét alkalmi bélyegzővel látták el. A képeken Tüske László főigazgató éppen az OSZK saját bélyegét helyezi fel a képeslapra. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetikonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr937663598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása