Szeretnél az Országos Széchényi Könyvtárban dolgozni?

2011. január 05. 09:18 - nemzetikonyvtar

Ajánlataink: osztályvezető, könyvtáros, informatikus

Informatikai Osztály, informatikus

Feladatok: Munkaállomások üzemeltetése, hardver- és szoftverhiba elhárítása, rendezvények informatikai hátterének biztosítása, hardver és szoftver leltározásban való részvétel.
Beadási határidő: január 18.
Kezdés: 2011. február 15.

Informatikai Osztály, informatikus

Feladatok: Windows és Linux szerverek üzemeltetése, új szolgáltatások telepítése, beállítása.
Beadási határidő: 2011. január 18.
Kezdés: 2011. február 15.

Működés-fenntartási Osztály, osztályvezető

Feladatok: A Működés-fenntartási Osztály munkájának irányítása, ellenőrzése; az éves beruházási és felújítási terv javaslatainak összeállítása; megrendelések, szerződések előkészítése, egyeztetése; ajánlatokkal, megbízási szerződésekkel kapcsolatos ügyintézések koordinálása, ellenőrzése, az Országos Széchényi Könyvtár gazdaságos üzemeltetésével kapcsolatos feladatok ellátásának biztosítása.
Beadási határidő: 2011. január 16.
Kezdés: 2011. február 1.

Reguly Antal Műemlékkönyvtár (Zirc),könyvtáros/informatikus könyvtáros

Feladatok: - olvasótermi szolgálat - tájékoztatás ellátása - dokumentum feldolgozás Corvina Integrált Könyvtári Rendszerben - múzeumpedagógiai órák megtartása - rendezvény- és kiállításszervezés - idegenvezetés (hétvégi ügyelettel) - adminisztratív feladatok ellátása
Beadási határidő: 2011. január 16.
Kezdés: 2011. február 1.

A pályázatokat kérjük postai úton juttasd el az Országos Széchényi Könyvtár címére (1014 Budapest, Szent György tér 4-5-6. V. ).

komment
Címkék: állásajánlat

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetikonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr912561907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása