Hogyan, kivel, miért ne fészbúkoljunk munkaidőben?

2011. március 24. 08:09 - nemzetikonyvtar

A Magyar Tudományos Akadémia könyvtárosai tegnap délelőtt belső továbbképzésen közösségi internetes alkalmazásokról hallgattak előadásokat a könyvtár Vasarely termében. Takács Dániel, a Budapesti Ügyvédi Kamara könyvtárvezetője a "Web2 filozófiája és annak gyakorlati alkalmazásai a könyvtári gyakorlatban" címmel adott elő, Tóth Péter, könyvtárunk online referense bemutatta egy átlagos munkanapját, Kapus Erika, az MTAK tájékoztató könyvtárosa hazai és külföldi webkettes megjelenési formákról beszélt.

A Magyar Tudományos Akadémia Könyvtára megjelent a Facebookon, további közösségi fejlesztéseken dolgoznak, ezért is gondoltak a könyvtárosok arra, hogy kipróbált webkettes alkalmazásokról hallgatnak előadásokat.

A zártkörű szakmai délelőtt prezentációi blogunkból az előadások címére kattintva is elérhetők.

Takács Dániel - Web2 filozófiája és annak gyakorlati alkalmazásai a könyvtári gyakorlatban

Tóth Péter - a Nemzeti Könyvtár web2-es gyakorlata

Kapus Erika - Felismert lehetőségek-válogatás a web 2 magyar és külföldi intézményi alkalmazásaiból

Kérdéseiteket itt a hozzászólásban is feltehetitek. Az előadók interaktívak.  @mtakonyvtar @daniel_takacs @nemzetikonyvtar
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetikonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr842765249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása