Tőr-, kard- és párbajvívás. Letöthető kardvívós könyvek az elektronikus könyvtárból

2018. február 27. 09:30 - nemzetikonyvtar

A tavalyi Barta Emil-féle rendhagyó könyvbemutató során ingyenesen letölthetővé vált A történelmi kardvívás alapjai (Grundvívás: módszertani segédlet önállóan edzőknek) című vívókönyv.

A könyvbemutatón az érdeklődők kipróbálhatták a grundvívás alapjait.

A könyvbemutató óta Fecz Ágnes kollégánk válogatása és szkennelése nyomán az alábbi kardvívással foglalkozó könyvek kerültek a MEK állományába. 

01elovagasok_nemzetikonyvtar.png

02allas_nemzetikonyvtar.png

03kard_nemzetikonyvtar.png

04blog_nemzetikonyvtar.png

05blog_nemzetikonyvtar.png

Barta Emil nemrég publikálta az alábbi cikket, ugyancsak MEK-es érintettséggel: Barta Emil: Teljes élet egy díva árnyékában: Muráti (Murz) Frigyes, a reneszánsz ember 

Köszönjük a szerzők felajánlásait, kéréseiteket, véleményeteket! Kérjük, segítsétek munkánkat a kattintás után megjelenő űrlap kitöltésével, ajánljatok olyan kiadványokat, melyek teljes egészében olvashatók vagy letölthetők az internetről. 

Kövesd a Magyar Elektronikus Könyvtár frissítéseit RSS-ben és a Twitteren

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetikonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr9613687300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása